Harvest the Savings Sale! Ends 09/28

Dutch

Dutch
Directboats biedt container load pricing. Directboats gespecialiseerd in het Noord-Amerikaanse fabrikanten. Onze producten omvatten: Pedal Boats, Canoes, Kayaks, Jon Boats, Pontoon Boats, Mini Bass Boats, Small Fishing Boats, Mini Power boten, Glasvezel Boats, Aluminum Kano en Jon Boten en Duck Hunting Boten. Wij verkopen ook dokken en dock leveringen op onze website zus: www.directdocks.com.
Voor International Sales Alleen:
1e Direct Products, LLC. Zal niet schip uit de Verenigde Staten, maar zal het schip naar een Amerikaanse Freight Forwarder van uw keuze. 1e Direct Products, LLC. Accepteert alleen Wire Transfer voor betaalmethode. Wanneer u een bankoverschrijving dient u te betalen in Amerikaanse valuta en alle andere kosten die gemoeid zijn. 1e Direct Products, LLC. Advies doet u om de producten die u ontvangt voor schade voordat u zich aanmeldt voor hen. Als je toevallig voor het ontvangen van een item dat is beschadigd, zoals heftruck gaten, deep gouges, enz. Refuse, neem dan contact op met de expediteur en zij zullen u compenseren voor de schade. Als u dat niet doet de expediteur is niet verantwoordelijk voor de vergoeding van je.Opzeggen Uw bestelling
Als uw bestelling is niet een aangepaste boot gebouwd (dwz niet-opzegbare) kunt u uw bestelling te annuleren. U wordt in rekening gebracht $ 25 annuleringskosten wanneer uw bestelling is nog niet verzonden. Als uw bestelling is verzonden en u nog wilt annuleren van uw bestelling, dan zal de verzendkosten voor u en verzendkosten terug naar de fabriek, vermeerderd met een 25-50% uitzetten voor het object. Sommige orders kunnen niet worden geannuleerd na verzending, zoals buitenboord motoren, zelfs als u ze gekocht met een boot motor aanhangwagen pakket, de motor fabrieken accepteren geen annuleringen.Misprints
Misprints soms gebeuren, vooral tijdens de val als model jaar veranderingen effect elk product in de site. Misprints zijn onbedoelde en onderhevig aan veranderingen. Als u vermoedt dat er iets niet klopt op de site, worden zij de prijs of de beschrijving, laat het ons dan weten.ONZE ENGAGEMENT VOOR U:
Op Direct Boten begrijpen we dat af en toe problemen voordoen met orders en leveringen. Onze inzet is om de beste, zonder problemen resolutie als dergelijke problemen zich voordoen. Uw ervaring met Direct Boten moet altijd aantonen hoeveel waarde we uw bedrijf en uw tijd.

Scroll to top